wo 13 feb 2013

Subsidie-mogelijkheden bij het AFK

Wat kan het fonds voor jou betekenen?

Zina Wijksafari
Zina Wijksafari
Dinsdag 12 februari hielden we een informatieavond, waarop we uitleg gaven over de nieuwe regelingen en het AFK in de nieuwe beleidsperiode. Voor de mensen die niet bij de avond aanwezig konden zijn, hebben we alle subsidiemogelijkheden op een rij gezet.

Meer dan 300 mensen verzamelden zich in Pakhuis de Zwijger om informatie over onze nieuwe regelingen te krijgen. De informatieavond kon live via de website van Pakhuis de Zwijger worden gevolgd en mensen konden via Twitter vragen stellen. Na het algemene gedeelte konden bezoekers via speeddates vragen stellen die specifiek hun project betrokken, een mogelijkheid die erg populair bleek te zijn. Binnenkort gaan we van start met de AFKconsults, waarbij aanvragers de mogelijkheid krijgen specifieke vragen te stellen aan onze staf over hun plan of hun aanvraag.

Voor de mensen die er niet bij konden zijn hebben we alle belangrijke punten samengevat. Lees wat het fonds voor jou kan betekenen. Fotografe Hannie van Herk was aanwezig om de avond fotografisch vast te leggen, het resultaat staat op Facebook.

Bij de veelgestelde vragen vind je nog meer informatie over aanvragen bij het AFK.