Vacature bureaumedewerker (16-24 uur)

27/11/2019

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) zoekt een bureaumedewerker voor 16-24 uur per week die het secretariaat van het fonds komt versterken. Als bureaumedewerker ondersteun je, onder leiding van de bureaucoördinator, de hele organisatie. Zo ontvang je bezoekers en ben je het eerste aanspreekpunt voor aanvragers en geïnteresseerden. Daarnaast ondersteun je in alle mogelijke secretariële taken zoals het behandelen van in- en uitgaande post, agenda-beheer, het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten, notuleren van bijeenkomsten, voorraadbeheer en het op orde houden/maken van het archief. Het secretariaat is een stafafdeling van de directie en bestaat uit een bureaumedewerker en een bureaucoördinator. 

Amsterdams Fonds voor de Kunst

Het AFK investeert in kunst die het leven in de hele stad verrijkt. Het fonds verstrekt subsidies aan culturele organisaties en kunstenaars, jaagt innovatie aan en stimuleert de kwaliteit en dynamiek van de Amsterdamse kunst. Daarnaast ondernemen we allerlei activiteiten die de schijnwerper plaatsen op al het kunsttalent in de stad. We zijn er voor alle kunstdisciplines, voor zowel experimentele kunst als bewezen kwaliteit, nieuwe en gevestigde makers/organisaties, professionele kunst en amateurkunst – uit alle delen van de stad.

Over de functie

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van gasten, beantwoorden van de telefoon, maken van afspraken, verzorgen van correspondentie. Je biedt ondersteuning bij events en bent flexibel in het oppakken van overige secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Gewenst profiel
- Een opleiding op tenminste mbo-niveau;
- Kennis en ervaring in digitale office werkzaamheden, projectregistratie en administratie;
- Organisatorische ervaring;
- Ervaring in klantcontact;
- Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Gewenste vaardigheden
- Dienstverlenende, gastvrije en servicegerichte instelling;
- Flexibel en oplossingsgericht;
- Je bent collegiaal en werkt graag samen;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift;
- Affiniteit met kunst en cultuur in Amsterdam is een pré.

Wat bieden wij?

- Een dienstverband voor de periode van 1 jaar (met een proeftijd van 1 maand)
- Een marktconform salaris; de functie is ingedeeld in schaal 7 van de bij het AFK van toepassing zijnde regeling, gebaseerd op de salarisschalen zoals door gemeente Amsterdam gehanteerd in de NRGA (minimaal € 2.106,- en maximaal € 3.083,- per maand bij een 36-urige werkweek);
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.
- Een centraal gelegen en prettige werkomgeving aan het IJ.

Solliciteren

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Josien Kuijpers, bureaucoördinator, 020-5200520. Reageren kan per e-mail naar secretariaat@afk.nl. We verzoeken je om uitsluitend een korte motivatiebrief en CV te sturen. Je reactie ontvangen we graag vóór 15 december 2019. Het Amsterdams Fonds voor de Kunst streeft ernaar om de nieuwe collega zo spoedig mogelijk te benoemen. Aanstelling is voor 1 jaar met een proeftijd van 1 maand.

Het AFK wil een goede afspiegeling van de hele stad in haar personeelsbestand. Mensen met diverse achtergronden in opleiding, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.