Cultuurverkenners

Namens het AFK zijn de cultuurverkenners actief in de Amsterdamse stadsgebieden. Zij zijn de ogen en oren van het fonds in de wijken, ze lokaliseren nieuwe culturele initiatieven, wijzen kunstenaars en culturele organisaties instellingen op de mogelijkheden van het fonds en geven gerichte tips.

Cultuurverkenners

Martin van der Heide
Cultuurverkenner Oost

Martin van der Heide is muzikant en maakt onderdeel uit van het elektronische indie duo Änimal. Hij volgt Het Fundament, een ondernemersprogramma van Cultuur+Ondernemen en Gemeente Amsterdam. Hiervoor was hij bestuurslid van Studio/K en werkte hij bij EYE EXPOSED.

e: oost@afk.nl
t: 06-47650905

Pearl Boamah
Cultuurverkenner Zuidoost

Volgde de opleiding Kunst, Cultuur en Amusement en studeert momenteel Communicatie. Bij theater DEGASTEN het talentontwikkelingsprogramma en was stagiaire talentontwikkeling bij Kunstbende. 

e: zuidoost@afk.nl
t: 06-45041974

Robin Vermeulen
Cultuurverkenner West

Erfgoedprofessional en cultuureducator. Studeerde aan de Reinwardt Academie (AHK) en volgt momenteel een master Education in Arts aan het Piet Zwart Institute (WdKA). Werkt als medewerker educatie bij het Amsterdams Andalusisch Orkest.  

e: west@afk.nl
t: 06-20244411

Mara-Joy Elfring
Cultuurverkenner Nieuw-West

 

e: nieuwwest@afk.nl
t: 06-30380017

Jur Jacobs
Cultuurverkenner Noord

Ondernemer die buurtprojecten omtrent sociale verbinding, voedsel en duurzaamheid initieert en uitvoert. Voorheen werkzaam bij Stichting Tolhuistuin en culturele vrijplaats de Ruimte. 

e:noord@afk.nl
t: 06-204 791 81