Moving Futures Festival

April 29, 2021

Moving Futures is het festival waar je dans van de nieuwste generatie makers in al zijn verschijningsvormen beleeft. Van do 22 t/m do 29 april 2021 biedt het festival je vernieuwende dans in een royaal uiteenlopend programma dat geheel online te zien is. Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu.

In 2021 leggen we ons festival op de weegschaal van het thema veerkracht. In de realiteit van de COVID-19 crisis ervaren we dat de fysieke nabijheid van lichamen een onverminderd belangrijk onderdeel is in de drang naar verbinding en solidariteit. Een soort drang en belang dat niet zomaar met de grond gelijk kan worden gemaakt – maar keihard terugveert wanneer je het de kop in probeert te drukken. In de wetenschap van nu zijn de dansmakers van Moving Futures zonder twijfel niets minder dan de belichaming van de menselijke veerkracht. De toekomst beweegt hen en zij bewegen de toekomst.

Van do 22 t/m do 29 april is Moving Futures online! Acht dagen lang zie je vanuit je huiskamer avondvullende voorstellingen, workshops, lezingen en studio-talks en Q&A’s met choreografen. Bovendien kun je ook vanuit je eigen omgeving zelf mee doen aan een aantal programma’s.

Datum: 22-04-2021 - 29-04-2021
Locatie: Online
Meer informatie en kaartverkoop: https://movingfutures.nl/