AFK & Kunstenplan: Veelgestelde vragen en reactie op AKr Hoofdlijnenadvies

November 2, 2015

Afgelopen oktober hield het AFK een serie speeddate-sessies rond de Meerjarige financiering in het kader van het Kunstenplan 2017-2020. Daarnaast heeft het AFK, in reactie op het AKr advies inzake de Hoofdlijnen Kunst en Cultuur 2017-2020, een brief gestuurd aan leden van de gemeenteraad.

Veelgestelde vragen instellingen

In totaal drie speeddate-sessies vonden afgelopen maand plaats op het kantoor van het AFK. Tijdens deze speeddates sprak het AFK met 126 instellingen die voornemens zijn een aanvraag te doen in het komende Kunstenplan. Benieuwd naar de uitkomsten van deze bijeenkomsten? Download de veelgestelde vragen en antwoorden.

AFK reactie op AKr advies Hoofdlijnen

Daarnaast wordt vanuit de gemeenteraad in de komende weken de basis voor het Kunstenplan 2017-2020 bepaald. Om de raadsleden zo goed mogelijk te informeren, heeft het AFK de veelgestelde vragen en antwoorden naar aanleiding van de speeddates dan ook eveneens met hen gedeeld. In de begeleidende brief heeft het AFK een reactie gegeven op het AKr advies omtrent de Hoofdlijnen 2017-2020. De brief aan de leden van de gemeenteraad leest u hier.