AFK Speeddates XL: 19 november

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

AFK x West wordt helaas verplaatst vanwege de huidige coronamaatregelen, vandaar dat de geplande speeddates nu online zullen plaatsvinden. Nieuwe jonge makers uit West roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners van het AFK. Tijdens een speeddate van twintig minuten zitten AFK Cultuurverkenners Ka-Tjun Hau (West), Paula Roelse (Noord), Chadiedja Buijs (Nieuw-West), Sharon Amritpersad (Zuidoost) en Wouter van Herwaarden (Oost) klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project.

De speeddates zullen online via videocall plaatsvinden op 19 november van 16.00 - 17.30. Interesse? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Ka-Tjun Hau via west@afk.nl. Stuur daarnaast ook een korte beschrijving van jouw project en eventuele begroting mee.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.

Hopelijk zien wij je dan via videobellen!