Publicatie regeling Tweejarige subsidies verplaatst

June 30, 2016

De publicatie van de regeling Tweejarige subsidies is verplaatst naar 15 juli aanstaande. Deze nieuwe meerjarige regeling bij het AFK, onderdeel van het Kunstenplan 2017-2020, biedt relatief nieuwe kunst- en cultuurorganisaties de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op zowel artistiek als zakelijk vlak.  

Organisaties in opbouw

De regeling Tweejarige subsidies ondersteunt relatief nieuwe organisaties in opbouw. Het AFK signaleert grote animo in het veld voor de tweejarige regeling. Wilt u meer weten en/of de regeling per email ontvangen? Laat dan hier uw mailadres achter.  

Op 15 juli 2016 wordt de nieuwe regeling gepubliceerd. De indientermijn van de tweejarige subsidies start op 1 september en sluit op 3 oktober 2016. Op 15 februari 2017 maakt het AFK de besluiten over de tweejarige subsidies voor de periode 2017-2018 bekend.

Regeling Tweejarige subsidies

De tweejarige regeling biedt relatief nieuwe kunst- en cultuurorganisaties de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op zowel artistiek als zakelijk vlak. Initiatieven met bewezen potentie kunnen met behulp van de regeling verder groeien en zich professionaliseren. De regeling is bedoeld om dynamiek en doorstroom binnen de Amsterdamse culturele sector te bevorderen. Deze regeling maakt deel uit van het Kunstenplan 2017 - 2020 van de gemeente Amsterdam.