Extra dag: AFK Speeddates vierjarige regeling 2021-2024

September 19, 2019


Helaas, u kunt zich niet meer aanmelden voor de Speeddates Vierjarige regeling 2021-2024.

 

Het AFK organiseert ‘speeddates’ over de vierjarige subsidies in het kader van het Kunstenplan 2021-2024. De speeddates duren 20 minuten. De vierjarige regeling richt zich op Amsterdamse culturele instellingen (producerende en presenterende organisaties, debatpodia, erfgoedorganisaties en musea, ontwikkelinstellingen en organisaties voor cultuureducatie).

Let op: extra dag op 31 oktober. Vanwege de grote belangstelling zijn de eerder genoemde dagen vol. Daarom is er voor gekozen om een extra dag op 31 oktober in te plannen. Hiervoor kunt u zich vanaf nu aanmelden via het aanmeldformulier. We doen onze uiterste best om alle aangemelde organisaties te plaatsen. Gezien de enorme belangstelling kan het daarom zijn dat instellingen die werken binnen dezelfde discipline in een gezamenlijk gesprek worden ingepland.

Nieuwe Kunstenplanperiode
Binnen de uitvoering van het nieuwe Kunstenplan verstrekt het AFK opnieuw meerjarige subsidies. Eind november 2019 verschijnen de gemeentelijke Hoofdlijnen Kunst en Cultuur 2021-2024. Aansluitend daarop publiceert het AFK haar nieuwe regeling Vierjarige subsidies 2021-2024. Aanvragen voor deze regeling kunnen naar verwachting vanaf 2 december 2019 tot en met 3 februari 2020 worden ingediend.
 
Over de AFK Speeddates
Wij kunnen ons voorstellen dat men zich goed wilt voorbereiden op een eventuele aanvraag voor de vierjarige subsidies, en dat nu al de nodige vragen bestaan. Daarom biedt het AFK in oktober vast de mogelijkheid voor een speeddate met onze medewerkers. Speeddates zijn korte, gerichte gesprekken waarbij we zoveel mogelijk potentiële aanvragers persoonlijk te woord te staan.
 
Tijdens de speeddates kunnen alle vragen en overwegingen met betrekking tot een eventuele aanvraag worden voorgelegd. Vanuit het AFK informeren we deelnemers over de laatste stand van zaken met betrekking tot de invulling van de nieuwe vierjarige regeling, de beleidskaders en de verdere procedure zoals die op dat moment bekend zijn. Het gesprek is daarnaast een goede manier om een eerste indruk te krijgen van potentiële plannen.

Aanmelden?
Bent u werkzaam bij een Amsterdamse instelling en bent u geïnteresseerd? Dan kunt zich aanmelden vóór 3 oktober via deze pagina. Let op: Wij doen ons best om zo veel mogelijk mensen te plaatsen, maar het aantal beschikbare plekken voor de Speeddates is beperkt. De gesprekken worden ingepland op volgorde van binnenkomst. Via het aanmeldformulier (helaas u kunt zich niet meer aanmelden) kunt u aangeven welke dag en dagdeel uw voorkeur heeft, wij doen ons best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.