18 september: nieuwe ronde regeling Ontwikkeling

MANCO bewegingstheater - ondersteund via de regeling Ontwikkeling - foto: Sanja Marusic
MANCO bewegingstheater - ondersteund via de regeling Ontwikkeling - foto: Sanja Marusic

Bestaat jouw organisatie 2 tot 6 jaar? Dan is het dit najaar weer mogelijk om aan te vragen voor de regeling Ontwikkeling. Je kiest in jouw aanvraag voor artistieke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling, ontwikkeling van marketing of ontwikkeling van diversiteit en inclusie. Dit keer is het mogelijk om voor een periode van 1 jaar aan te vragen. 

► Update 30-08-2023. Let op: de openstelling en deadline voor de Regeling Ontwikkeling zijn twee weken opgeschoven. Je kunt aanvragen vanaf maandag 18 september om 11.00 uur. De sluitingsdatum is donderdag 21 september om 16.00 uur. Houd er rekening mee dat de aanvragen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.


► De regeling is nog voor één jaar beschikbaar in de huidige Kunstenplanperiode 2021-2024. Let op: organisaties die de subsidie in 2022-2023 al ontvangen en bij het aanvragen zeven jaar bestaan mogen deze ronde ook aanvragen.

► Update 10-08-2023: De regeling Ontwikkeling en de toelichting hierop zijn geüpdatet. Neem deze goed door voor je start met je aanvraag.
 

Op de hoogte blijven en veelgestelde vragen 

Nog vragen over het doen van een aanvraag? Voor alle aanvragers van de regeling Ontwikkeling is er een overzicht van alle Veelgestelde Vragen. Op onze website en op de webpagina van de regeling plaatsen wij toekomstige updates. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook, LinkedIn of Instagram; of abboneer je hier op de AFK Nieuwsbrief.