AFK subsidiewijzer online

July 11, 2018

Als fonds van mogelijkheden voor alle Amsterdammers wil het AFK zoveel mogelijk verschillende doelgroepen bereiken en op maat bedienen. Om nieuwe en bestaande aanvragers te ondersteunen in de keuze voor de verschillende financieringsmogelijkheden binnen de regelingen, zijn we afgelopen jaar gestart met de ontwikkeling van een online subsidiewijzer.

Aanvrager centraal

De online subsidiewijzer is ontwikkeld voor de AFK-website, op basis van vragen en feedback van aanvragers. Zij vormen dan ook het uitgangspunt van de wijzer, die hen vanaf de homepage direct naar de voor hen geschikte vormen van ondersteuning door het AFK leidt.

Uit intern onderzoek bleek dat ook de gebruiksvriendelijkheid van de subsidie-overzichtspagina en de subsidiepagina’s zelf verbeterd konden worden. In het nieuwe format voor alle subsidiepagina’s, staan gebruiksgemak en toegankelijkheid nog meer centraal. De inzet van pictogrammen en compacte informatie per regeling, helpt de aanvrager om beter zicht te krijgen op het profiel van de desbetreffende subsidie.

Benieuwd? Ga naar de subsidiewijzer.

Let op: De verschillende subsidiepagina’s geven een korte impressie van de mogelijkheden per regeling. Bij het doen van een aanvraag vormen de regeling zelf, de toelichting op de regeling en de richtlijnen het uitgangspunt.