Amateurkoren opgelet: Aanvragen Kerstconcerten 2019

October 9, 2019

De dagen worden weer korter en het wordt eerder donker. Kerst komt eraan en dat betekent dat er ook weer genoten kan gaan worden van verschillende amateur Kerstconcerten aan het einde van dit jaar. Gaat u een Kerstconcert organiseren? Vraag dan nu aan voor een Projectsubsidie Amateurkunst.

Kerstconcerten van koren en andere amateurprojecten

Veel amateurinstellingen organiseren Kerstconcerten aan het einde van het jaar. Zij komen hiervoor vaak maandenlang regelmatig bijeen en oefenen voor het grote moment om voor familie, vrienden en ander publiek op te treden. Bent u van plan om een Kerstconcert te organiseren? Bekijk dan of u in aanmerking komt voor een Projectsubsidie Amateurkunst via deze pagina.

Uiteraard kunt u ook voor andere projecten een aanvraag doen. De Projectsubsidies is er namelijk voor alle Amsterdamse amateurkunstenaars, verenigingen en stichtingen voor amateurkunst.

Twee mooie Kerstconcerten

Vorig jaar heeft het Toonkunstkoor opgetreden met Bach en kracht Weinachtscantate. Het Toonkunstkantoor is één van de grootste amateurkoren en heeft flink gerepeteerd voor de generale (zie foto).

Eind 2018 heeft Coro Encanto AGELUS ad VIRGINEM georganiseerd met kerstmuziek uit alle windstreken. En dit jaar organiseren zij een Kerstconcert met een Mexicaans tintje, genaamd Navidad Mexicana.

Spreekuur

Last minute een Kerstconcert organiseren? Dan biedt het Spreekuur misschien een uitkomst. Het Spreekuur is er voor aanvragers die niet eerder in aanraking zijn geweest met het AFK. Natuurlijk zijn, naast amateurkoren, ook andere stichtingen en verenigingen die iets anders willen organiseren bij het Spreekuur welkom. Via het Spreekuur kunnen zij op een laagdrempelige manier een aanvraag doen. Nog dezelfde week krijgt de aanvrager bericht over de beslissing van het AFK op zijn project.