Nieuwe AFK stafmedewerker: Suki de Boer

March 27, 2018

Op 3 april start Suki de Boer als stafmedewerker bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Suki was tot op heden projectcoördinator/directie assistent bij Droog Amsterdam en heeft een brede achtergrond in de beeldende kunst. Als stafmedewerker gaat Suki aan de slag bij het team Beeldende Kunst, Erfgoed en Film

Suki de Boer (1981) is momenteel werkzaam als projectcoördinator en assistent algemeen directeur bij Droog Amsterdam. Hij is daarnaast freelance kunstenaar en werkt sinds 2008 als buitenpromovendus Kunstgeschiedenis aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Suki behaalde zijn propedeuse communicatiewetenschap aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en is met een bachelor en master in Moderne kunstgeschiedenis afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. In de Verenigde Staten volgde hij op universitair niveau vakken Museum Studies, Contemporary Art en African-American Art History.

Stafmedewerkers bij het AFK

Stafmedewerkers bij het AFK behandelen subsidieaanvragen voor projecten van makers en Amsterdamse culturele organisaties. De stafmedewerkers beschikken over kennis en inzicht in het dynamische, culturele leven in Amsterdam – zowel op artistiek als zakelijk gebied. Daarnaast heeft de stafmedewerker een goed beeld van het diverse aanbod van kunst in de stad: alle disciplines uit alle stadsgebieden dienen aanvragen in op zowel professioneel- als amateurniveau.