Speeddates regeling Ontwikkeling

Op 8 en 15 september organiseert het AFK speeddates voor organisaties die overwegen een subsidieaanvraag in te dienen voor de tweede ronde van de regeling Ontwikkeling professionele organisaties 2021-2024. De speeddates zijn bedoeld voor jonge organisaties die relatief kort bestaan (2 tot 6 jaar). Het doel van de regeling is om deze organisaties te versterken en te ondersteunen in hun professionalisering.

Over de speeddates

Om aanvragers zo goed mogelijk voor te bereiden op het doen van een eventuele aanvraag voor de regeling Ontwikkeling, organiseert het AFK Speeddates. Speeddates zijn korte, gerichte gesprekken waarbij de medewerkers van het AFK potentiële aanvragers persoonlijk te woord staan.

Tijdens de speeddates is er de mogelijkheid voor een één op één gesprek van 20 minuten met de bij deze regeling betrokken medewerkers. Tijdens het gesprek kunnen alle vragen en overwegingen met betrekking tot een eventuele aanvraag worden voorgelegd. De speeddates vinden plaats op 8 en 15 september 2021 tussen 13:00 en 17:00 uur en zullen online plaatsvinden.

Aanmelden?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@afk.nl, je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met de datum en tijdstip waarop je bent ingedeeld. Aanmelden kan tot en met maandag 6 september 2021.

Openstellen Ontwikkelingsregeling

Dit najaar opent het AFK voor de tweede ronde van de regeling Ontwikkeling 2021-2024. Zodra de datum van de openstelling bekend is, zullen we dit communiceren via onze website en de AFK Nieuwsbrief.