Start aanvragen tweede doelgroep regeling Ontwikkeling voor subsidieperiode vanaf 2022

Vanaf 8 november 2021 09:00 uur kunnen organisaties voor de subsidieperiode vanaf 2022 een subsidieaanvraag indienen bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) voor de regeling Ontwikkeling 2021-2024. Het gaat om aanvragers in de doelgroep bestaande uit positief beoordeelde, maar niet-gehonoreerde vierjarige aanvragers. De regeling Ontwikkeling 2020-2024 is reeds gepubliceerd op de website van het AFK, samen met de toelichting op de regeling.

Regeling Ontwikkeling 2021-2024

De regeling Ontwikkeling 2021 - 2024 is er voor de specifieke doelgroep positief beoordeelde maar niet-gehonoreerde vierjarige aanvragers. Deze bestaat uit een aantal organisaties die op hun aanvraag voor de vierjarige regeling ‘21-’24 van het AFK een positief advies ontvingen, maar waarvoor geen budget beschikbaar was. Het betreft enkel organisaties die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en volledige programmering van een vaste ruimte. Daarnaast is de regeling er voor om jonge organisaties tussen de 2 en 6 jaar te versterken en te ondersteunen in hun professionalisering. Bijvoorbeeld ondersteuning bij artistieke of zakelijke ontwikkeling of ontwikkeling op het gebied van marketing/publieksbereik. Aanvragers uit deze groep konden van 22 oktober tot en met 29 oktober een aanvraag indienen.

Op de hoogte blijven en veelgestelde vragen

Voor alle aanvragers van de regeling Ontwikkeling 2021-2024 is er een overzicht van alle Veelgestelde Vragen. Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag? Kijk vooral op deze pagina. Op onze website en op de webpagina van de regeling plaatsen wij toekomstige updates, hier kun je je op de AFK Nieuwsbrief abonneren.