Wijziging aanmeldprocedure Spreekuur per 31 mei

May 24, 2017

Vanaf 31 mei voert het AFK enkele veranderingen door in de aanmeldprocedure voor het maandelijkse Spreekuur. Aanvragers kunnen zich vanaf dat moment aanmelden voor het volgende Spreekuur, direct de dag na het voorgaande Spreekuur. Daarnaast verloopt de aanmelding niet meer via e-mail, maar via Mijn AFK.

Wijzigingen aanmeldprocedure

De aanmelding voor het volgende Spreekuur, start telkens op de dag na het Spreekuur van de afgelopen maand. Dat is dus niet meer twee weken vooraf aan het volgende Spreekuur. In totaal zijn er 24 plekken per Spreekuur beschikbaar. Na uw aanmelding krijgt u direct bericht over de status van uw aanmelding.

De aanmeldprocedure voor het Spreekuur verloopt in zijn geheel binnen de online omgeving Mijn AFK. Let op: Wij raden u aan om vóór de dag dat u zich kunt aanmelden alvast een Mijn AFK account  aan te maken. Vanwege de grote populariteit van het Spreekuur zijn de beschikbare plekken namelijk snel gevuld. Het eerstvolgende Spreekuur vindt plaats op dinsdag 30 mei. Op woensdag 31 mei kunt u vanaf 9:00 uur een plek reserveren voor het Spreekuur op 27 juni.

Spreekuur

Het Spreekuur is er voor aanvragers die niet eerder in aanraking zijn geweest met het AFK. Zo kunnen het fonds en de aanvrager zich op een laagdrempelige manier aan elkaar voorstellen. Tijdens het Spreekuur licht de aanvrager zijn ingestuurde projectplan mondeling toe. Het Spreekuur wordt iedere laatste dinsdag van de maand gehouden. Meer informatie en de data voor de komende Spreekuren vindt u hier.