Extra edities ‘Mijn Eerste Aanvraag’

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) organiseert extra plekken voor het maandelijkse Mijn Eerste Aanvraag en drie extra edities op locatie in november, december en januari in de stadsdelen Noord, Nieuw-West en Zuidoost.

Iedereen die nog niet eerder een subsidie van het AFK heeft gehad, kan gebruik maken van Mijn Eerste Aanvraag. Tijdens deze eerste kennismaking met het fonds, kun je jouw aanvraag mondeling toelichten in een gesprek met medewerkers van het fonds. Bij de edities met extra plekken voor deelnemers is dat online (met videobellen). Daarnaast zijn er drie extra edities op locatie in stadsdelen.

Op locatie in Noord, Nieuw-West en Zuidoost

In november en december 2021 en januari 2022 organiseert het AFK extra edities van Mijn Eerste Aanvraag in drie stadsdelen. Aanvragers uit Noord, Nieuw-West en Zuidoost zijn daar van harte welkom. De precieze locaties worden later bekend gemaakt.

De data van Mijn Eerste Aanvraag op een rij

  • - 9 november 2021: stadsdeel Noord (extra editie op locatie). Aanmelddatum woensdag 13 oktober. Locatie 't Zonnehuis, Zonneplein 30).
  • - 30 november 2021: Online (extra plekken). Aanmelddatum 27 oktober.
  • - 7 december 2021: stadsdeel Nieuw-West (extra editie op locatie). Aanmelddatum woensdag 10 november.
  • - 18 januari 2022: stadsdeel Zuidoost (extra editie op locatie). Aanmelddatum woensdag 15 december.
  • - 25 januari 2022: Online (extra plekken). Aanmelddatum woensdag 5 januari 2022.


De extra plekken en edities komen tot stand met middelen uit het steunplan van de gemeente Amsterdam.

Meedoen?

Op de Mijn Eerste Aanvraag-pagina is meer informatie te vinden over Mijn Eerste Aanvraag, de data en hoe je je aanmeldt. Ook vind je hier alle informatie over het doen van een aanvraag en welke informatie onze medewerkers nodig hebben over jouw project, om je aanvraag te kunnen behandelen.

Let op: voor de edities van Mijn Eerste Aanvraag zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.