Nomineer uw favoriet voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2016

8 maart 2016

Welke kunstenaar / instelling maakt het verschil voor de stad? Nomineer uw favoriet voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2016 en maak kans via de winactie van AT5 op kaarten voor theatervoorstellingen met een exclusief kijkje achter de schermen (5x2 personen) of Museumjaarkaarten (4x). Alle winnaars worden uitgenodigd voor de uitreiking van de Amsterdamprijs voor de Kunst op 25 augustus 2016.

Let op: U kunt niet meer nomineren voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2016. Houd onze website in de gaten voor de bekendmaking van de genomineerden.

De longlist voor de Amsterdamprijs voor de Kunst komt jaarlijks tot stand op basis van inzendingen van honderden Amsterdammers. Een vakkundige jury selecteert uit deze lijst de genomineerden. Ook voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2016 kunt u uw invloed doen gelden!

Let op: bij de selectie van de genomineerden kijkt de jury naar de motivering en NIET naar het aantal inzendingen per kunstenaar/ instelling. Laat ons dus duidelijk weten waarom uw favoriet genomineerd moet worden voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2016. Voordragen kan tot en met 29 maart 2016.