Alles Komt Goed

11 november 2020 — 13 november 2020

Sociaal kunstenaar Domenique Himmelsbach de Vries heeft, in samenwerking met Framer Framed, een aantal weken van woensdag t/m vrijdag dagelijks een spreekuur gehouden in Werkplaats Molenwijk. Hier konden mensen onder vier ogen een vraagstuk voordragen en hierop artistieke reflectie ontvangen. De eindtentoonstelling is te zien op 11, 12 en 13 november van 14:00 - 17:00 uur in Werkplaats Molenwijk.

Buiten het dagelijkse spreekuur heeft Domenique Himmelsbach de Vries gewerkt aan het zichtbaar maken van zijn ideeën en sociale interventies. De uitkomsten hiervan zijn te zien in een prikkelende expositie met tekeningen van een rijk archief aan onuitgewerkte ideeën en beelden van eerdere sociale projecten. In de tentoonstelling zullen de producten van zijn wilderswebwinkel.nl (een webwinkel met Geert Wilders producten), haaks tegenover vluchtelingen portretten van ‘A paper monument for the paperless’, bestaand uit wildgepakte houtgesneden portretten van ongedocumenteerde vluchtelingen en het ‘Monument voor prima mensen’ komen te staan.

Er zijn nog spreekuren beschikbaar op 3, 4, 5, 11, 12 en 13 november tussen 16:00 en 17:00 uur. Meld je van te voren aan via molenwijk@himmelsbach.nl.

Datum: 11 t/m 13 november
Locatie: Werkplaats Molewijk
Meer informatie: https://framerframed.nl/projecten/alleskomtgoed/