De Ontmoeting

3 oktober 2016

In de zomer van 2015 sloegen VERS en CineCrowd de handen ineen en initieerden samen het project De Ontmoeting. Het doel: het stimuleren van filmmakers en hen een podium bieden. In september 2015 werd De Ontmoeting gelanceerd op het Nederlands Film Festival. De betreffende call zorgde voor meer dan 70 inzendingen. Hier werden vervolgens vijf vernieuwende filmplannen uit geselecteerd die werden ondersteund tijdens de ontwikkeling. Nu is het resultaat daar - 5 films waar we de jonge makers trots op mogen zijn: Amuse, Gilles, Interface, Jordy in Transitland en Shouted from the rooftops

Na de première op het Nederlands Film Festival beleven de films hun Amsterdamse première tijdens deze avond in het Ketelhuis.

Benieuwd welke verhalen deze filmmakers vertellen? Bekijk hun films, stel je vragen aan de makers en ontmoet ze tijdens de borrel achteraf. En misschien besluit je daarna zelf wel om jouw eigen filmplan in te sturen voor de tweede editie van De Ontmoeting en realiseer je zo jouw korte film!

3 oktober 2016
Het Ketelhuis