DNK Days

17 februari 2018

DNK Days 2018 is een nieuwe serie geproduceerd door DNK-Amsterdam. De programmering onderstreept de integratie van avontuurlijke muziek, performance, geluidskunst en hedendaags denken rondom deze disciplines. In de periode Februari – Augustus 2018 zullen wij 20 evenementen presenteren met een reeks nationale en internationale artiesten, in samenwerking met De Appel, San Serriffe, Theater Perdu, PuntWG en Muziekgebouw aan ‘t IJ. Met deze concerten, project presentaties, lezingen en tentoonstellingen willen wij een bloeiende gemeenschap in Amsterdam voeden en een regelmatig en kritisch platform vestigen waar nieuwe muziek, artistieke en theoretische praktijken kunnen ontmoeten en uitwisseling kan plaatsvinden.

De opening van DNK Days 2018 vindt plaats in broedplaats LELY op 17 Februari, met een programma van Apartment House, Martin Arnold, Joseph Kudirka en Sam Ashley.

DNK-Amsterdam is een kunstenaarscollectief en evenement maker, verantwoordelijk voor een lange reeks concerten en tentoonstellingen van media, geluids- en performance kunstenaars sinds 2005. Als uitkijkpost binnen vergelijkbaar aanbod in Nederland, biedt DNK-Amsterdam context en resonantie voor presentaties van anders obscure en moeilijk te traceren artiesten in een precedenten-scheppend programma dat de nieuwsgierigheid van een trouw publiek van muziek en kunst liefhebbers blijft aanspreken.

DNK Days 2018 wordt ondersteund door Amsterdam Fonds voor de Kunst, Mondriaan Fonds, Fonds Podiumkunsten, STEIM, Urban Resort.

Voor aankondigingen en informatie, volg DNK op Facebook of bezoek www.dnk-amsterdam.com

En om meer te weten te komen over de opening van het evenement klinkt u op de volgende twee links: 

https://www.facebook.com/events/322846501537079/ 

https://deappel.nl/nl/events/dnk-days-2018

DNK DAYS:
Event #1 / 17 Feb 2018, 20:00 – 23:00 / Tickets: 10 Euro / Schipluidenlaan 12, Amsterdam