Fast Fashion? NO BUENO! podcastlancering

2 december 2023

Fast Fashion? NO BUENO! nodigt je van harte uit voor ons evenement op zaterdag 2 december. Tijdens dit bijzondere moment lanceren we onze allereerste podcast en onthullen we onze missie voor 2024: het verspreiden van de boodschap 'Fast Fashion? NO BUENO!' naar een breder publiek. Met de steun van het Amsterdamse Fonds voor de Kunst hebben we al vijf podcast-interviews opgenomen, waarin we diepgaande inzichten delen over duurzaamheid in de mode-industrie.

Onze missie is om samen met een nieuwe generatie te onderzoeken hoe we de vervuilende impact van de mode-industrie kunnen verminderen en tegelijkertijd plezier kunnen halen uit duurzame mode. In de afgelopen weken hebben we een podcastserie ontwikkeld waarin we inspirerende mensen hebben geïnterviewd die betrokken zijn bij het streven naar een duurzamere toekomst in de mode-industrie. Tijdens ons Podcast-lanceringsevenement willen we deze boeiende gesprekken voortzetten!

Tijdens het lanceringsevent 'Fast Fashion? NO BUENO!' op 2 december zal Jan van Esch een boeiende performance verzorgen. Dit wandelende kunstwerk vindt plaats op straat en zal zich verplaatsen. Rond 13:45 uur bereikt het de nabijheid van de OSCAM-locatie.

Zorg ervoor dat je op tijd bent en houd je ogen open! Laat je ons weten of je aanwezig kunt zijn? Hier is de RSVP.

Het AFK ondersteunt de 'Fast Fashion? NO BUENO! podcast' met een projectsubsidie Cultuurmakers. 

Datum: 02-12-2023, 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Amsterdamse Poort, Bijlmerplein 110-111
Meer informatie: https://www.fastfashionnobueno.com/