Geluidswandeling Avian Humanoids

6 juli 2024 — 12 september 2024

Avian Humanoids is een geluidswandeling die vanaf 6 juli 2024 gratis te ervaren is in het Oosterpark in Amsterdam. Je kunt Avian Humanoids het hele jaar door individueel ervaren of in het premièreweekend samen met Evelien en anderen. 

Avian Humanoids is gebaseerd op bekende mythologische figuren afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Je loopt van boom naar boom, naar vijf bijzondere bomen in het Oosterpark. Zodra je eronder staat komt de boom tot leven, je hoort het geruis van bladeren en het gefladder van vleugels. Dit is niet zomaar een park, dit zijn niet zomaar bomen. Hier wonen de Avian Humanoids. Deels mens, deels vogel. In de boom beginnen zij te zingen. Terwijl ze boven je zitten en om je heen vliegen luister je naar hun lied.

Avian Humanoids laat zich omschrijven als geluidskunst en is een mix van hedendaags klassiek en elektronische muziek, met elementen van opera. Bij elke boom ervaar je verschillende vogelmensen, een eigen geluid en een nieuwe compositie.

De geluidswandeling duurt ongeveer 40 minuten en is in een groep of individueel te ervaren door middel van de app Echoes en een koptelefoon of oortjes.

Groepswandelingen: 
Zaterdag 6 juli 11.00 & 15.00 uur (premièreweekend)
Zondag 7 juli 11.00 & 15.00 uur

Verzamelpunt groepswandelingen: De Muziekkoepel. 

Individueel wandelen tot 12 september 2024

Datum: 06-07-2024 t/m 12-09-2024
Locatie: Oosterpark
Meer informatie: https://evelienvandenbroek.com/sound-walks