In search of a title

15 oktober 2017

In onze dagelijkse routines kan een ongestuurde handeling flinke verwarring zaaien, terwijl het onvoorspelbare in een droomwereld gangbaar is. Twee werkelijkheden met elk hun eigen conventies. In Search of a Title doet een poging om deze gewoontes om te vormen. 

Evangelos Biskas V (1994, GR), Elysia McMullen (1991, IRL), Isaac Poels (1994, BEL) en Ruben den Brok (1992, NL) zetten geluid, beweging en improvisatie technieken in gebaseerd op de principes van het surrealisme. Ze keren terug naar hun impulsen en instincten om vrijheid in hun spel te ervaren. Binnen vooropgezette kaders is elke voorstelling als een nieuw avontuur waar humor, absurditeit en originaliteit de ruimte krijgt.

Evangelos Biskas V is performer en choreograaf. Met zijn afstudeervoorstelling (FHK dance) Eternal Chilling won hij de Moving Forward Young Dance Makers Award 2016. In Search of a Title komt tot stand als resultaat van het Moving Forward traject. Ook is hij op dit moment een van de veelbelovende kunstenaars van PLAN - nieuwe makers - theater, dans en circus.