Klassifest

7 april 2018

Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso.

Met optredens van onder andere: Nederlands Philharmonisch Orkest,  Amsterdam SinfoniettaNederlands Blazers EnsembleAlma QuartetBernadeta AstariDiamanda La Berge DrammTRIO.Bruinsma.Baas.Verhage.Nachtgeluiden(Andre Heuvelman, Visser de Wim, Henry Kelder),  studenten van Conservatorium van Amsterdam en dj Fant de Kanter

Met muziek van Johan Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel, Henry Purcell, Ervín Schulhoff en nog veel meer.

Er zijn geen stoelen en geen regels, de bar van Paradiso blijft de hele avond open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun de hele avond je terecht bij onze Klassifest Muziekgidsen.

Zaterdag 7 April, 20:00 - 23:00 / Locatie: Paradiso / 20.00-23.30 uur Grote Zaal / 20.00-03.00 uur Kleine Zaal

Voor meer informatie klikt u op de volgende link: paradiso