Loop-Copy-Mutate

23 juni 2017

LOOP COPY MUTATE

 

HOE MUZIKAAL IS HET CENTRAAL STATION?

In de concertserie Loop-Copy-Mutate: Music from People and Places maakt het Genetic Choir geluiden van het station als muziekstuk beluisterbaar. In de nog niet geopende, ondergrondse halte van de Noord-Zuidlijn verklankt het koor samen met laptopmusicus Robert van Heumen gesampelde stationsgeluiden tot een compositie die ter plekke ontstaat. 

Een muziekstuk zo levend en veranderlijk als de stad zelf. 

In de weken voorafgaand aan het concert organiseert het Genetic Choir geluidswandelingen op Amsterdam CS, waarbij je de geluiden van het station als symfonie leert ervaren. Na afloop worden geluidssamples voor het concert verzameld. Treinreizigers, toevallige voorbijgangers, mensen van over de hele wereld worden uitgenodigd om geluiden toe te voegen aan de muzikale database. Voordat het concert op 2 juli begint, bepaalt het publiek welke geluiden in de compositie terecht zullen komen. 

Loop-Copy-Mutate is een muziekstuk waar je deel van uitmaakt én invloed op uitoefent. 

Try-out: 
Op 23 juni, 20.30 uur Steim 

Geluidswandelingen / Soundwalks (bovengronds): 
4 juni, 14:30 uur 
17 juni 10:30 uur 
25 juni 14:30 uur 

Concerten NoordZuidlijn (ondergronds): 
2 juli 2017 - 13:00 / 15:00 / 19:00 / 21:00 

Klik hier om kaartjes te reserveren via de website van het Bimhuis

Plaatsen voor de vier concerten op 2 juli zijn gelimiteerd, dus reserveer op tijd! 

Wil je aan een soundwalk meedoen (gratis bij aanschaf kaartje voor de concerten 2 juli), stuur ons een e-mail via soundwalks@genetic-choir.org om je voor één van de data aan te melden.