Musical: The 25th Annual Putnam County Spelling Bee

12 mei 2023 — 21 mei 2023

De hit Broadway musical, The 25th Annual Putnam County Spelling Bee, gaat in mei in Nederland in première!

Stichting The Cauldron presenteert de musical The 25th Annual Putnam County Spelling Bee van 12-21 mei 2023 in Theaterzaal De Rietwijker in Amsterdam Noord.

Winnaar van de Tony en Drama Desk Awards voor beste script, The 25th Annual Putnam County Spelling Bee heeft theaters wereldwijd gecharmeerd met zijn speelse humor.

Voorzien van een razendsnel, bizar grappig en hartverwarmend script van Rachel Sheinkin en een levendige partituur van William Finn; deze spelling bee is een onvergetelijke ervaring.

Een eclectische groep van zes tieners strijden om het spelling bee kampioenschap van hun leven. Terwijl ze openhartig hilarische en ontroerende verhalen over hun thuissituatie onthullen, spellen de tweens zich een weg door een aaneenschakeling van (potentieel verzonnen) woorden, hopend nooit de pruil-lip-opwekkende, zielsverpletterende, levens-ontkennende “ding” te horen van de bel die een spelfout inluidt. Zes spellers gaan de uitdaging aan, maar er kan er maar één de winnaar zijn! Gelukkig krijgen de verliezers een pakje sap.

De musical zal in het Engels vertolkt worden. Stichting The Cauldron is een Engelstalige stichting voor podiumkunsten die musicals en toneelstukken uitvoert en het hele jaar verscheidene podiumkunst cursussen aanbiedt. 

Het AFK ondersteunt The 25th Annual Putnam County Spelling Bee met een projectsubsidie.

Datum: 12-05-2023 t/m 21-05-2023
Locatie: De Rietwijker (Amsterdam Noord)
Meer informatie en kaartverkoop: http://www.cauldronarts.org/