Night of the Problems

24 maart 2017

De wereld staat in brand. We worden omsingeld door problemen. Ze zijn afschrikwekkend ernstig en schreeuwen om een oplossing. Daarom organiseert Circus Treurdier een feestelijke avond om al deze problemen te lijf te gaan. Een avond vol zang, muziek en absurdistisch theater. Met vraagstukken als: 'Is het klimaatprobleem erger dan het vluchtelingenprobleem?', 'Willen jullie meer of minder Marokkanen?', 'Hoe blijf je hopen als alles hopeloos lijkt te zijn?'.

Circus Treurdier is een muziektheatergezelschap bestaande uit jonge theater -en televisiemakers. Ze zoeken in hun werk altijd een kruisbestuiving tussen verschillende genres waaronder kleinkunst, toneel en muziek en staan mede dankzij voorstellingsprojecten als Het Eeuwige Nachtcafede Zwarte Doos en de televisieserie TreurTeeVee (i.s.m Pupkin en de VPRO) bekend om hun absurde humor, grote muzikaliteit en melancholische inborst. 


De première van Night of the Problems vindt plaats op 24 maart in Broedplaats Lely. Ook op andere dagen is de voorstelling in Amsterdam te zien, raadpleeg hiervoor het speelschema

spelers, makers, schrijvers Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen
componist, muzikant Wilko Sterke
regie Suze Milius
decor, kostuums Janne Sterke