Route Mortel

14 juli 2017

Route Mortel


Route Mortel is een theatrale wandeling door het landschap, waarin het schemergebied van de dood verkend wordt. Via levensechte monologen van mensen die stervenden begeleiden, verstilde filmscènes en muziek komt de dood op bijzondere wijze tot leven. Met oog voor de tragiek, absurditeit én schoonheid van het einde. Route Mortel voert je mee naar het alledaagse van het eindige; een ode aan het laatste moment van leven.

​"Met Route Mortel zoomt Thabi Mooi in op een van de meest intieme en emotionele gebeurtenissen in het leven. Haar zoektocht naar wat daar allemaal bij komt kijken, sijpelt door in de voorstelling." - Cultuurpodium 

Over Het IJ Festival

​Route Mortel is in Amsterdam van 14 tot en met 23 juli van 17:00 tot 21:00 te bezoeken

op de NDSM-werf tijdens het Over Het IJ Festival. In het weekend is de voorstelling ook eerder te bezoeken, kijk op www.overhetij.nl voor alle tijden. 

 

Stichting Homunculus is opgericht door theaterregisseur Thabi Mooi en wordt ondersteund door Over het IJ Festival, Oerol Festival en Theaterzaken Via Rudolphi. In de zomer van 2017 presenteert De Stichting onder leiding van Thabi Mooi haar eerste locatie- project Route Mortel voor een breed publiek tijdens het Oerol Festival en Over het IJ Festival.