SPACEWALK

8 maart 2017

Een danstrip langs hybride ruimtes van choreograaf Michele Rizzo in samenwerking met Frascati Producties en is onderdeel van internationaal dans- en performancefestival Something RAW.

De ontwikkeling van technologie en de evolutie van onze verbeelding hebben onze materiële wereld op de proef gesteld. Dit heeft geleid tot nieuwe ideeën en beelden van oneindigheid. We hebben geleerd om aan de realiteit te ontsnappen, maar deze ook te versterken. Als gevolg hiervan zijn we de ruimte om ons heen op gaan vatten als de ontvanger van onze eigen weergaven, voorstellingen en beelden. Michele Rizzo onderneemt een poging deze opvatting van ruimte zichtbaar te maken. Zoekend naar het onzichtbare in het zichtbare en het virtuele in het materiële. Spacewalk neemt je mee in een abstract bouwwerk van mogelijkheden en laat je landen op plekken waar beweging wordt voortgezet achter gesloten oogleden.

concept & choreografie Michele Rizzo met Emma Daniel & Valerio Sirna vormgeving & licht Michele Rizzo & Lukas Heistinger geluid Au†ismo technische realisatie Lukas Heistinger, Yiannis Mouravas & Diederik Schoorl  coproductie ICK Amsterdam, Dansmakers Amsterdam & CAMPO (BE)

SPACEWALK is te zien op woensdag 8 en donderdag 9 maart in de expozaal van De Brakke Grond.