Winters Binnen: DE WIJK & DE WERELD

16 februari 2018

Tijdens Winters Binnen komen in één festival verschillende verhalen uit Noord en de rest van de wereld samen. Lokale ondernemers, organisaties en vooral bewoners vertellen hun verhalen samen met kunstenaars. Verhalen over de verandering van een buurt, globalisering, het grote wereldleed, wat je daar zelf wel of niet aan kan doen, én verhalen over schoonheid en de dingen die het leven mooi maken. Middels muziek, theater, beeldende kunst en fulm brengen Verder zie je in Next Step Noord jonge, artistieke talenten uit Noord in ontmoeting met de kunstenaars die hen inspireren. Muziek, theater, beeldende kunst en film brengen je grote en kleine verhalen over de wijk en de wereld, in de bieb, in etalages, op de markt, in een huiskamer, een winkel, een café, een buurthuis of een leegstaande kerk.

Elke dag is het festival in in een andere wijk in Noord. Op vrijdag 16 februari is het festivalhart op het Waterlandplein, zaterdag 17 februari staat het festival in de Van der Pekbuurt en op zondag 18 februari is het Buikslotermeerplein de festivallocatie.

Verzekerd zijn van een kaartje? Koop dan je kaarten online.

Huis van de Wijk Waterlandplein/OBA Waterlandplein
Waterlandplein 302
1024NB AMSTERDAM

Vrijdag 16 februari
16:00 – tot de late uurtjes

Kom en laat je verrassen door de muzikanten, acteurs, dansers, dichters, schrijvers en andere kunstenaars van Winters Binnen op de bijzondere plekken in winters warm Noord.

wintersbinnen