AFK Speeddates XL Noord: 27 september

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

Er komt weer een AFK Speeddates XL op locatie aan! Nieuwe jonge makers uit Noord roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners en Stafmedewerkers van het AFK. Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten Jessica (Cultuurverkenner Noord) en AFK-medewerkers klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project. Ook is Verdedig Noord aanwezig om te vertellen over hun ervaringen met het AFK.

De speeddates vinden plaats in de Rietwijker (Parlevinker 9) op 27 september van 17.00 - 18.30 uur. Na je aanmelding ontvang je nog een mailtje met het precieze tijdstip waarop je verwacht wordt.

Interesse?

Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Jessica via noord@afk.nl. Stuur een korte beschrijving van jouw project en eventuele begroting mee. Aansluitend is er een diner van Verdedig Noord. Geef in je mailtje aan of je wil mee-eten (vanaf 18.00 uur)! Bekijk voor meer informatie het Facebook evenement.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.

Meer weten over wat Cultuurverkenners doen en wat ze voor jou kunnen betekenen? Jessica, Cultuurverkenner Noord, legt in deze video uit wat haar werk inhoudt.