‘Mijn AFK’ vernieuwd

02/12/2019

Het platform van het AFK om cultuursubsidies aan te vragen heeft een nieuwe  look  and  feel. Naast dat 'Mijn AFK' toe was aan een nieuwe vormgeving, is er ook extra aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid voor aanvragers; verschillende functionaliteiten maken het platform makkelijker te gebruiken en het nieuwe design maakt het platform overzichtelijker. 
  
Zo vinden aanvragers op de homepagina van ‘Mijn AFK’ in één oogopslag toegekende subsidieaanvragen terug en kunnen in behandeling zijnde subsidieaanvragen bekeken worden. Ook het opstellen van conceptaanvragen en het inzien van reeds afgeronde aanvragen gaat makkelijker in de vernieuwde omgeving.   
  
Vanwege de nieuwe vormgeving is ‘Mijn AFK’ op  maandagavond 2 december tijdelijk niet bereikbaar geweest. ‘Mijn AFK’ wordt vanaf december in stappen vernieuwd. Om deze reden kan het zijn dat binnen het platform, op diverse plekken de oude stijl van ‘Mijn AFK’ nog te zien zal zijn.

Eén ‘Mijn AFK’-account per organisatie

Eerder kon via één account namens meerdere organisaties een aanvraag worden ingediend. Dit is straks niet meer mogelijk in de nieuwe omgeving. Heeft u nu of in het verleden met één account aanvragen gedaan namens verschillende organisaties, neem dan contact op met Merel Feije via mfeije@afk.nl.