Vanaf september opent nieuwe ronde regeling Ontwikkeling

Amsterdamse Bostheater - ondersteund door regeling Ontwikkeling
Amsterdamse Bostheater - ondersteund door regeling Ontwikkeling

Om aanvragers in de gelegenheid te stellen tijdig hun aanvraag voor te bereiden, is de regeling Ontwikkeling en de toelichting nu al gepubliceerd op  de webpagina van de regeling. Directe links naar de regeling en toelichting zijn hier en  hier te vinden. Let op: Aanvragen voor de doelgroep van jonge organisaties (tussen 2 en 6 jaar) kunnen worden ingediend van 14 september 09:00 tot uiterlijk 21 september 16:00 uur.

Regeling Ontwikkeling 2021-2024 

De regeling Ontwikkeling 2021 - 2024 is er om jonge organisaties tussen de 2 en 6 jaar te versterken. Het gaat om ondersteuning bij artistieke of zakelijke ontwikkeling, ontwikkeling op het gebied van marketing/ publieksbereik of ontwikkeling van de bijdrage aan diversiteit en inclusie.  

Daarnaast staat de regeling nog open voor een aantal organisaties die op hun aanvraag voor de Vierjarige subsidie 2021-2024 van het AFK een positief advies ontvingen, maar waarvoor geen budget beschikbaar was. Het betreft enkel organisaties die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en volledige programmering van een vaste ruimte en die ook in 2021 binnen de regeling Ontwikkeling zijn gehonoreerd. Voor deze groep is de regeling 8 november 2021 open gegaan.

Op de hoogte blijven en veelgestelde vragen 

Nog vragen over het doen van een aanvraag? Voor alle aanvragers van de regeling Ontwikkeling 2021-2024 is er een overzicht van alle Veelgestelde Vragen. Op onze website en op de webpagina van de regeling plaatsen wij toekomstige updates. Abboneer je hier op de AFK Nieuwsbrief.