VOL! Speeddates XL Oost: 28 juni

*Edit 27 juni: alle plekken zijn vol. Er zijn helaas geen dates meer beschikbaar met de Cultuurverkenners. Wil je tóch met hen in contact komen? Check dan onze website: afk.nl/cultuurverkenners

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven?

Er komt weer een AFK Speeddates XL op locatie aan! Nieuwe jonge makers uit Oost roepen wij op om hun vragen te stellen aan de Cultuurverkenners en Stafmedewerkers van het AFK. Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten Humie (Cultuurverkenner Oost), Jessica (Cultuurverkenner Noord) en AFK-medewerkers Saskia, Paula en Helena klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project.

De speeddates vinden plaats in Nowhere (Madurastraat 90) op 28 juni van 18:00 - 20:00.

Interesse? Meld je dan aan door je aan te melden via het aanmeldformulier. Stuur daarnaast ook een korte beschrijving van jouw project en eventuele begroting mee.

Let op: plekken zijn beperkt en onze ervaring is dat het snel vol zit, op tijd aanmelden is daarom aanbevolen.