AFK event: Unpacking the 3Package Deal 2016

1 oktober 2017

Met trots presenteren het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Bureau Broedplaatsen de eindpresentatie van de 3Package Deal 2016 op 12 oktober in De School. Op deze avond presenteren de 15 kunstenaars uit deze veelzijdige lichting hun werk. Ze vertegenwoordigen een keur aan kunstdisciplines en nationaliteiten. 

“Kaders zijn zo 2015!” zo stelde componist en 3Package Deal-talent Marnix Dorrestein onlangs in de aankondiging van het door hem samengestelde muziekfestival in de Tolhuistuin. Een groot deel van zijn generatie kunstenaars lijkt er net zo over te denken. Ze bewegen soepel tussen disciplines en zoeken samenwerking en uitwisseling met andere creatieven. Beeldende kunst, film, theater, dans, mode, muziek, social design en olfactory art - oftewel ‘geurkunst’ - de avond in De School brengt al deze vormen samen in een dynamisch avondprogramma samengesteld door curator/programmamaker Rieke Vos. 

Meld je hier aan >

Over de 3Package Deal

Toptalent stimuleren en faciliteren met betaalbare woon- en werkruimte, budget en een netwerk – dat is het doel van de 3Package Deal. Dit succesvolle programma van het AFK en Bureau Broedplaatsen (BBp) in samenwerking met gerenommeerde Amsterdamse instellingen geldt inmiddels als best practice op het gebied van talentontwikkeling.